top of page
Jacobsen Gabriella_Együtt_Németül

Jacobsen Gabriella

Nyelvek: magyar, német

Szolgáltatások: hiteles fordítás, személyes és telefonos tolmácsolás, lektorálás

Tapasztalat: Közel 30 év

5.0

Rólam

Idevágó közép- és felsöfokú végzettséggel és képesítéssel (nemzetiségi gimnázium, Külkereskedelmi Főiskola, ELTE Tolmács- és Fordítóképző Intézet) rendelkezö, Magyarországon és Németországban egyaránt államilag elismert, Németországban általánosan felesketett bírósági tolmácsként és felhatalmazott hites fordítóként tevékenykedem közel 30 éves tapasztalattal a hátam mögött. Felsöfokú tanulmányaim után Magyarországon német nagyvállalatoknál helyezkedtem el, ahol munkám során nyelvi közvetítöként is hasznosíthattam és mélyíthettem a nyelvtudásomat. Jelenleg munkaidöm nagyobb részében bíróságok, ügyészségek, járási hivatalok és ügyvédek megbízásából tolmácsolok, illetve fordítok. Ezen túlmenöen szívesen eleget teszek magánszemélyek tolmácsolási, vagy fordítási megbízásainak is.

   

Szakmai háttér

Szakterületek

Jogi, társadalomtudományi, gazdasági szakirányú fordítás és tolmácsolás, hiteles fordítás

Tapasztalatok

Stollwerck Bp. Kft, Metró Nagykereskedelmi Kft., Plusz Èlelmiszer Diszkont Kft., Németországban (javarészt Baden-Württemberg, Bajorország területén) helyi elsöfokú bíróságok, tartományi bíróságok, büntetés-végrehajtási intézetek, közjegyzök, járási hivatalok.

Vélemények

Gabriellára a Facebook-on keresztül találtam rá. Leginkább az életünk nagy, hivatalos vátozataiban volt szükségünk rá. Mindenképpen gyors, segítökész, precíz és mindenekelött korrekt áron dolgozik. Bátran ajánlom!” 

„Gabriellát egyik tolmács ismerősöm ajánlotta. Éppen munkakeresésben voltam és tudtam, hogy ahhoz, hogy behívjanak, tökéletes bemutatkozás kell. Megadtam neki a legfontosabb támpontokat és a többit rábíztam. Tökéletes bemutatkozást kaptam, pont olyat, amire gondoltam. A pozícióra fel is vettek. Azóta is hozzá fordulok minden esetben. Árajánlatot sem kérek tőle. Stílusában és szaktudásában 100 százalékban megbízom.” 

„Nagyon örülök, hogy esetemben Gabriella volt a segítségemre. Pontossága, precizitása, segítökészsége, gyorsasága, az ügyfélhez való alkalmazkodása (idöpontkérés, telefonon történö ügyintézés és tolmácsolás, írásos fordítás terén) teljes mértékben kielégítö. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom, keressék bizalommal. Nem tudom, hogy hol lennék a segítsége nélkül.“

Gabriella segítségével már több sikeres ügyintézésen vagyunk túl (ingatlan eladás és vétel). Minden alkalommal maximális felkészültséggel, pontosan érkezett. Előzetesen is egyeztetett velünk, a témával kapcsolatos minden tudását felhasználva.” 

GABRIELLA