top of page

Online németóra – nyelvtanulás hatékonyan

Az online németóra szókapcsolat idegenül hangozhat azoknak, akik még a digitális forradalom előtt, padban, szótárfüzet felett izzadva tanultak németül. Az elmúlt években szerzett – részben kényszerű – tapasztalatok viszont bizonyították, az online oktatásnak bizony létjogosultsága, haszna van az életünkben.


A legnyilvánvalóbb előnye: a tanulásnak ezzel az új formájával megspórolhatjuk az utazásra és egyéb előkészületekre szánt energiát, hogy aztán több maradjon a valódi célkitűzés teljesítésére: megtanulni minél hamarabb egy idegen nyelvet.


Heti hányszor?


Az Együtt Németül nyelviskolában rendszeresen indítunk online kurzusokat, melyek közül - a szintek és időtartamok széles választékának köszönhetően - kiválaszthatod a neked legjobban megfelelő opciót.


Ha kezdő vagy, válaszd féléves kezdő, újrakezdő kurzusunkat, amely heti kétszer egy órában kínál lehetőséget az élővideós online találkozásra. Hétfőnként az új tananyaggal ismerkedhetsz, szerdán pedig játékos kérdezz-felelek (kvíz) formájában ismételheted át az addig tanultakat.


Ha gyorsabban szeretnél eredményt elérni, akkor webshopunk kínálatából választhatsz intenzív tanfolyamot is, ezeken 8 héten keresztül, heti kétszer két órában találkozunk a virtuális térben, kiscsoportos foglalkozások keretében.


Akár nyelvvizsgára készülsz, akár egyéb céllal tanulnál németül, gondosan összeállított tananyagok segítségével elérheted a célodat, hiszen vannak speciális anyagaink számtalan szakmára szabva. Dolgozz az egészségügyben, szépségiparban, takarítóként, kereskedelemben, logisztikában, mi segítünk, hogy problémamentesen megértesd magad a munkahelyeden!

Miről szól az online németóra?

  • Biztos nyelvtani tudást építünk, ami szilárd alapot teremt, rendszerbe foglalja egyre gazdagodó szókincsedet.

  • Sokat olvasunk érdekes témákról, ami nemcsak a nyelvtanulás, de az általános tájékozottság szempontjából is hasznos tevékenység, segít ismerkedni a német kultúrával.

  • Hallgatunk rádiós jeleneteket, podcastokat, hogy német nyelven is zavartalanul fogyaszthass kedvedre való tartalmakat.

  • Hasznos, és semmiképpen sem unalmas gyakorlatokkal fejlesztjük az íráskészséget, hogy ne ess zavarba egy email megírásakor vagy ügyintézésnél.

  • A legfontosabb maradt a végére: sokat beszélünk, helyzetgyakorlatok segítenek fejleszteni a kommunikációs készségeidet, hogy semmilyen helyzetben se érezhesd magad elveszettnek.


Munka csoportban

Miért dolgozunk csoportban? A válasz egyértelmű: a csoportos munka, a rendszeres interakció nagyon hatékony eszköz a nyelvi készségek fejlesztésében, arról nem is beszélve, hogy nagyban növeli a kreativitást.


A személyiség és habitusbeli különbségek rendkívül izgalmas és hatékony környezetet teremtenek a tanuláshoz, hiszen az egymás iránt ébredő kíváncsiság, az eltérő vélemények megvitatásának kellemes kényszere segítik az aktív tanulást, lehetővé teszik a nyelv hétköznapi használatának gyakorlását.


A csoportos online németóra segít elsajátítani ezeket:


  • hogyan értsd meg, amit a tévében, rádióban hallasz

  • hogyan beszélj, érvelj, vitatkozz, németül

  • hogyan tarts magabiztosan előadásokat, prezentációkat

  • hogyan légy magabiztos német nyelven is minden élethelyzetben


Ha még mindig kérdésed lenne online tanfolyamainkkal kapcsolatban, keress minket bátran!Comments


bottom of page