forditok_profil_kep_wix.png

Yongdal Fordítóiroda

Nyelvek: koreai, magyar

Szolgáltatások: fordítás

Tapasztalat: Több mint 3 év

5.0

Rólunk

Több tapasztalt, képzett fordítóval dolgozunk és tervezünk együtt dolgozni, akik mind koreai, mind angol nyelven magas szinten tudnak. Fordítóirodánk az a hely, ahol a fiatalos lendület, a sok éves tapasztalat, a széleskörű szakértelem és a koreai nyelv szeretete együtt tökéletes harmóniát alkotnak. Küldetésünk, hogy megbízható fordításainkkal támogassuk a magyar–koreai gazdasági kapcsolatok bővülését, és megfeleljünk a koreai nyelvtudásra egyre növekvő igénynek. Ezért is éreztük szükségét, hogy megalapítsuk a Yongdalt, a kifejezetten Koreára és koreai nyelvre specializálódott fordítóirodát.

Szakmai háttér

Szakterületek

főként műszaki, üzletvitel és vállalkozás, létesítményüzemeltetés, munka-, tűz- és környezetvédelem

Tapasztalatok

Fordítóink több cégnek is dolgoztak, köztük: Samsung SDI, SK Innovation, Hyundai Engineering, CKS, SFA, MTB Group

 

Vélemények

„A fordításainál látszott, hogy folyékonyan fordítja a legérdekesebb szakmai beszélgetéseket is koreai nyelvre.”

„Nyelvtudása sokrétű, itt kiemelném, hogy a "gépész és villamos" szakipari kifejezések sem jelentettek problémát neki. Szorgalmas így folyamatosan fejleszti az adott pozícíóra a tudását. Egy teljes gyárépítkezés során végig támogatni tudta a utility csapatot hiba nélkül így csak ajánlani tudom.”

„Műszaki ismeretekkel rendelkező fordító, ezért nekünk mérnököknek nagyon jó volt együtt dolgozni vele, mert otthonosan mozgott gépész, villamos, vegyész, néha jogi fordítási feladatokban.”