top of page
Image by Scott Graham

Általános Szerződési
Feltételek - fordítók, tolmácsok

Együtt Németül

 

Bevezetés

Az Együtt Németül honlapján lehetőség kínál, hogy az általa ajánlott fordítókkal és tolmáccsal felvegye a kapcsolatot. Minden szakembernek van egy saját profilja, mely bemutatja az alábbi fontosabb információkat:

 

Szolgáltatások

Tapasztalat

E-mail cím

Szakmai háttér

Vélemények

 

Ezen felületen egy kapcsolati űrlap segítségével a weboldalt látogató közvetlenül fel tudja venni a kapcsolatot az által kiválasztott fordítóval / tolmáccsal. Az űrlap sikeres küldéséről egyidejűleg az Együtt Németül, illetve a kiválasztott szakember is értesítést kap, e-mail formájában. A kontakt űrlapon keresztül beadott adatok kezeléséről itt található bővebb tájékoztató.

Felelősség, hibás teljesítés

Az Együtt Németül weboldal üzemeltetője a megrendelő által leadott, valamint a szolgáltatást végző szakember (fordító / tolmács) által elkészített megrendelésért, annak minőségért és helyességért sem jogi, sem anyagi felelősséget nem vállal, továbbá a megrendelő által felmerült bárminemű anyagi kártérítést kifejezetten elutasít. A weboldal üzemeltetője nem vállal sem jogi, sem anyagi felelősséget a megbízott szakember által elgvégzett megrendelés késedelmes teljesítését. Kár esetén a Megbízó semminemű kártérítést nem követelhet az Együtt Németül weboldal üzemeltetőjétől.

Ezt a megrendelő a szakember (fordító / tolmács) profilján található kapcsolati űrlap beadásakor, az ÁSZF elolvasásával, annak megértésével és elfogadásával elfogadja és tudomásul veszi. Az esetlegesen felmerülő panaszt a megrendelő az info@egyuttnemetul.com e-mail címen juttathatja el a weboldal üzemeltetőjének.

A szolgáltatások hibás teljesítéséből származó jogi, minőségi és anyagi károk rendezésére a felek a megbízott székhelye szerint illetékes bíróság illetékességét ismerik el.

 

Jogvita

A weboldal fordítói / tolmácsolási szolgáltatással kapcsolatos bárminemű jogvitát a felek elsőként mindenképpen békés úton próbálják rendezni. Amennyiben ez sikertelen, akkor a felek a megbízott székhelye szerint illetékes bíróság illetékességét ismerik el.

 

Weboldal üzemeltetője

Bibiána Boros

Anton-Kuh-Weg 5. 

1030 Wien

Österreich, Austria 

E-Mail: info@egyuttnemetul.com 

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linken található:

https://www.egyuttnemetul.hu/datenschutz

bottom of page