top of page

ÁSZF - Partnerek

Az Együtt Németül lehetőség kínál a honlapján, hogy az általa ajánlott partnerekkel felvegye a kapcsolatot.

Felelősség, hibás teljesítés

Az Együtt Németül weboldal üzemeltetője a Megrendelő által leadott, valamint a szolgáltatást végző partner által elkészített megrendelésért, annak minőségért és helyességért sem jogi, sem anyagi felelősséget nem vállal, továbbá a Megrendelő által felmerült bárminemű anyagi kártérítést kifejezetten elutasít. A weboldal üzemeltetője nem vállal sem jogi, sem anyagi felelősséget a megbízott partner által elvégzett megrendelés késedelmes teljesítését. Kár esetén a Megrendelő semminemű kártérítést nem követelhet az Együtt Németül weboldal üzemeltetőjétől.

Ezt a Megrendelő a pénzügyi szolgáltatások, fordítás/tolmácsolás menű pont alatt található oldalakon feltüntetett ÁSZF elolvasásával, annak megértésével és elfogadásával elfogadja és tudomásul veszi. Az esetlegesen felmerülő panaszt a megrendelő az info@egyuttnemetul.com e-mail címen juttathatja el a weboldal üzemeltetőjének.

A szolgáltatások hibás teljesítéséből származó jogi, minőségi és anyagi károk rendezésére a felek a Partner székhelye szerint illetékes bíróság illetékességét ismerik el.

 

Jogvita

A weboldalon feltüntetett partnerek szolgáltatásaival kapcsolatos bárminemű jogvitát a felek elsőként mindenképpen békés úton próbálják rendezni. Amennyiben ez sikertelen, akkor a felek a megbízott székhelye szerint illetékes bíróság illetékességét ismerik el.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az adatvédelmi tájékoztató az alábbi linken található:

https://www.egyuttnemetul.hu/datenschutz

bottom of page