top of page

Némettanulás online - mik az előnyei?


A némettanulás online módon történő kivitelezése számos olyan előnnyel jár, amik talán eszedbe sem jutnak. Ebben a cikkben megpróbáljuk néhány olyan előnyös tulajdonságát összegyűjteni ennek a korszerű tanulási módszernek, amelyek téged is meggyőzhetnek arról, hogy mindenképpen érdemes ezt a megoldást választanod a gyors és kényelmes haladás érdekében.


Némettanulás online – rugalmas és hozzáférhető!


Az online oktatás lehetőséget ad arra, hogy saját időbeosztásod szerint tanulj. Válaszd például a gyorstalpaló online kurzust, és nem kell követned egy meghatározott órarendet vagy utazásra pazarolnod az időt otthonról vagy munkahelyedtől a nyelviskoláig. Interneten keresztül bármikor hozzáférhetsz a tananyagokhoz, a saját tempód szerint haladhatsz, teljesen szabadon gazdálkodhatsz a tanulásra szánt időddel.


Az online tanulás nagy előnye, hogy az interneten keresztül bármikor bárhonnan elérheted, újranézheted a rendelkezésedre bocsátott videókat és e-könyveket. Nem kell fizikailag jelen lenni, tanárhoz, csoporthoz igazodni, csak egy számítógépre vagy bármilyen más eszközre és hozzáférésre van szükséged a tanuláshoz. Így akkor is lehetőséged van németül tanulni, ha nem lakik a közeledben megfelelő tanár, nincs a településeden nyelviskola. Lakhelyed miatt biztosan nem esel el a tanulási lehetőségtől, képességeid fejlesztésétől.


Személyre szabható, gazdag tananyag


A némettanulás online módja személyre szabható tanulási útvonalakat kínál. Látogass el webshopunkba és meglátod: a kezdő szintektől a haladó szintekig, az általános nyelvismerettől a különböző szaknyelvekig változatos tananyagok közül választhatsz, természetesen az igényeidhez legjobban illeszkedően. Ennek köszönhetően a német tanulásra szánt időt és energiát igazán hatékonyan hasznosíthatod, kerülőutak és felesleges időpocsékolás nélkül.


Az online tanulás során hozzáférhetsz számos hasznos tananyaghoz, például interaktív leckékhez, videóanyagokhoz, hanganyagokhoz, egyéb gyakorlatokhoz, elektronikus tankönyvekhez és még sok más fontos tartalomhoz, amiket egy hagyományos kurzus keretében nem kapnál meg.


A kapott információ sokfélesége segít abban, hogy élvezetesebben és sokoldalúan tanulj, valamint a különböző érzékszerveidet is bevonhatod a tanulási folyamatba, nem kell megküzdened az egyhangúsággal, éberen tudod tartani a kreativitásodat.


Virtuális közösség


Nem kell elutaznod a legközelebbi iskoláig, német tanárig, és cserébe a közösség élményéről sem kell lemondanod. A közös cél mentén új barátokra lelhetsz úgy is, hogy ki sem teszed a lábad otthonról vagy az irodából.


Ez a tanulási forma hozzásegít ahhoz, hogy becsatlakozhass virtuális közösségekbe, fórumokba csoportos beszélgetésekbe, de egy hagyományos nyelvóra élményét is teljesen megkaphatod, ha egy élő online órát látogatsz. Bárhogy is döntesz, mindenképpen lehetőséged nyílik kapcsolatot teremteni olyan emberekkel, akiket ugyanaz a vágy hajt, mint téged: szeretnének megtanulni németül.


A virtuális tér által lehetővé tett interakciók segítenek fejleszteni a beszédkészségedet, pont úgy gyakorolhatsz, fejlődhetsz, mintha személyesen találkoznál a tanároddal, tanulótársaiddal. Amennyiben kérdésed van tanfolyamainkkal, az általunk kínált tananyagokkal kapcsolatban, keress minket bátran!



bottom of page